fbpx

Yrityksille

Palautumisohjelmat

Palautunut työntekijä on luovempi, tyytyväisempi ja aikaansaavampi.

Palautumisohjelmat ovat suomalainen innovaatio palautumisen aktiiviseksi malliksi. Palautumisohjelmissa haetaan stressin purkua liikkeen avulla. Ohjelmat sisältävät aina lempeää liikettä, lihasjännityksiä poistavaa värinää sekä pitkän rentoutuksen. Ohjelman aikana olet silmät suljettuina, joten voit keskittyä vain omaan oloosi ja rentoutumiseen ja unohtaa suorittamisen ja arjen kiireet. Ohjelmien kesto on noin 1,5h ja ne ovat oiva lisä esimerkiksi hyvinvointipäivään tai ihanan rentouttava hetki työpäivän tai -viikon päätteeksi.

Palautumisohjelma 5-15 hengelle 249€

Palautumisohjelma neljän kerran sarjana 5-15 hengelle 799€

(Hinnat sis. alv 10% ja matkakulut Tampereen alueella, mahdollinen tilavuokra lisätään hintaan)

Ohjelmaan on mahdollista yhdistää myös luento palautumisesta, stressin hallinnasta tai muusta toivomastanne aiheesta, kysy tarjous: katri@katriinkinen.fi

In-house coaching

Henkilökohtainen tai pienryhmävalmennus yrityksen omissa tiloissa. Työnantajana voit tarjota työntekijöillesi valmennuspalvelut suoraan työpaikallenne esimerkiksi 1-2 päivänä kuukaudessa. Kustannukset voidaan jakaa sovitusti työnantajan ja työntekijän kesken.

Valmennuksessa tehdään yksilöllinen suunnitelma työntekijän hyvinvoinnin parantamiseksi terveellisen ravinnon, sopivan liikunnan ja paremman palautumisen keinoin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: katri@katriinkinen.fi