Valmentajasi

Olen Katri Inkinen, 39-vuotias kahden lapsen äiti, diplomi-insinööri, ravintovalmentaja, FAF personal trainer sekä funktionaalisen ravitsemuksen ja lääketieteen opiskelija. Kiinnostukseni hyvinvointiasioita kohtaan alkoi omasta elämänmuutosprojektistani muutamia vuosia sitten. Olen huomannut konkreettisesti, miten paljon ravinto, liikunta ja uni vaikuttavat omaan hyvinvointiini ja haluan auttaa myös muita parantamaan vointiaan kokonaisvaltaisesti.

Olen sertifioitu ravintovalmentaja ja FAF personal trainer ja lisäksi olen täydentänyt koulutustani sekä ravitsemustieteen että lääketieteen opinnoilla Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Opiskelen lisäksi edelleen Pro Health Oy:n ravintoneuvojakoulutuksessa, joka perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille. Koulutuksen avulla saan vielä kattavammat valmiudet auttaa asiakkaitani erilaisissa terveysongelmissa erityisesti ravitsemuksen avulla.

Valmennuksessani lähtökohtana on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa, jonka myötä terveellisemmät elämäntavat ja niiden avulla saavutetut tulokset ja terveyshyödyt saadaan pysyviksi. Kun ruokavalinnat opitaan tekemään itse eivät myöskään juhlat, lomat tai muut muutokset arkirutiineissa saa kuppia heilahtamaan nurin, vaan jo rutiineiksi muodostuneet tavat auttavat pääsemään taas normaaliin terveelliseen rytmiin kiinni.

Ota yhteyttä ja aloita matkasi kohti parempaa oloa ja terveyttä jo tänään!