Ravintovalmennus

Olipa tavoitteesi sitten sairauksien ennaltaehkäisy, laihdutus tai yleisesti elämäntapojen parantaminen, valmennukseni perusta on aina kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen elämänmuutos. Maltillisesti tehtyjen muutosten avulla saat terveelliset elämäntavat ja sinulle sopivan ruokavalion pysyväksi osaksi päivittäisiä rutiineja. Valmennus noudattaa funktionaalisen lääketieteen periaatteita, eli en tee sinulle valmista ruokavaliota, vaan yhdessä käymme läpi terveyshistoriaa sekä nykyisiä oireita ja niiden perusteella tehdään muutoksia yksilöllisesti tarpeen mukaan ja sopivin askelin, jotta muutoksesta saadaan pysyvä. Saat henkilökohtaisen hoito-ohjelman sekä kirjalliset ohjeet sen noudattamiseen.

Olipa kyseessä ruoansulatuselimistön ongelmat, jokin krooninen sairaus, allergiat, stressi, painonpudotus tai vaikka liikunnan puute, valmennuksesta saat keinoja ja yksilöllistä apua juuri sinun tilanteeseesi.

Elämänlaadun parantuminen ei useinkaan vaadi mahdottoman suurta panostusta tai vuosien työtä, vaan oikein valituilla pienillä asioilla on mahdollista saada hyvinkin nopeasti aikaan iso muutos kohti parempaa oloa. Ravinto, liikunta, lepo, työ ja sosiaalinen elämä muodostavat kokonaisuuden, jonka kaikkiin osa-alueisiin valmennuksessa kiinnitetään huomiota.

Valmennukseen yhdistettävissä nyt myös ravintoainemittaukset ja HRV-hyvinvointianalyysi.

RYHMÄVALMENNUS

Pienryhmässä yhdistyvät valmentajan henkilökohtainen opastus ja ryhmän tsemppaus. Kokoa ryhmä työpaikaltasi tai kaveriporukasta ja varaa valmennus. Ryhmän kokoontumisiin voidaan sisällyttää sekä liikuntaa että ravintoneuvontaa valintanne mukaan. Ryhmän koko 2-8 henkilöä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Ravinnosta Virtaa! -pienryhmä

Ravinnosta virtaa on neljän tapaamisen mittainen startti terveelliseen elämäntapaan työyhteisöille, yhdistyksille, harrastusporukoille jne. Kysy tarjous: katri@katriinkinen.fi

Ravinnosta virtaa!

Hinnasto

Ota yhteyttä
close slider