Personal training

Liikunnan ohjauksessa suosin toiminnallisia ja kehonpainolla tehtäviä liikkeitä kuntosalilaitteiden sijaan. Monipuolisilla liikkeillä pidät kehosi toimintakykyisenä ja parannat tasapainoasi ja liikkuvuuttasi samalla vahvistaen lihaksiasi ja keskivartalon hallintaa.

Personal training -ohjauksia teen lähellä Tampereen keskustaa Technopolis Yliopistonrinteellä, jossa on käytössä sekä perinteinen kuntosali että toiminnallinen tila erilaisine välineineen. Vaihtoehtoina on kuntosalilaitteiden lisäksi mm. kahvakuulia, kuntopalloja, kuminauhoja ja functional rings -voimistelurenkaat. Niillä saat perinteiseen kuntosalitreeniin monipuolisuutta ja lisähaastetta ja parannat kehonhallintaasi lähes huomaamatta.

Erilaiset ulkotreenit mäessä, portaissa tai vaikka Pyynikin tai Kaupin hienoissa metsämaisemissa onnistuvat tietenkin myös ja ovat hyvää vaihtelua kuntosalitreeniin tai ryhmäliikuntaan.

Liikuntaan käyvät maksuvälineiksi kaikki erilaiset hyvinvointiedut.

RYHMÄVALMENNUS

Pienryhmässä yhdistyvät valmentajan henkilökohtainen opastus ja ryhmän tsemppaus. Kokoa ryhmä työpaikaltasi tai kaveriporukasta ja varaa valmennus. Ryhmän kokoontumisiin voidaan sisällyttää sekä liikuntaa että ravintoneuvontaa valintanne mukaan. Ryhmän koko 2-8 henkilöä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Ota yhteyttä
close slider