fbpx

Palautumisen mittaaminen

Kuormituksen ja palautumisen tasapaino on avain vireyteen ja jaksamiseen. Tasapainoa säätelee autonominen hermostomme, jonka sympaattinen osa auttaa meitä aikaansaamaan asioita sekä selviytymään stressistä. Parasympaattinen osa puolestaan aktivoituneena levon aikana ja huolehtii mm. ruoansulatuksesta sekä rauhoittumisesta. Molempien osien tasapainoinen toiminta on tärkeää, jotta jaksamme päivittäisiä toimia ja pysymme hyvinvoivina. Tätä tasapainoa voimme myös mitata eri tavoin.

Livtec hyvinvointianalyysi

Livtec hyvinvointianalyysi hyödyntää sydämen sykevälivaihtelua ja antaa mielenkiintoista tietoa työn ja vapaa-ajan kuormittavuudesta. Analyysi kertoo päivän kuormituksen vaikutuksesta yöuneen ja sen palauttavuuteen. Analyysistä on hyötyä erityisesti jos sinulla on henkisesti tai fyysisesti kuormittava työ, pieniä lapsia, urheilet paljon tai sinusta tuntuu, että palautuminen unen aikana ei ole riittävää. 

Mittaus tehdään suomalaista huipputeknologiaa edustavilla Livtec Oy:n laitteilla, jotka ovat Suomessa valmistettuja ja lääketieteelliseen käyttöön hyväksyttyjä mittalaitteita. Saat mittarin ohjeineen ja esitietolomakkeineen postissa kotiisi. Mittauksen aikana pidät vaatteiden alla huomaamatonta kahdella elektrodilla varustettua EKG-anturia yhteensä kahden 24h jakson ajan. Mittauksen jälkeen palautat mittarin ja kyselylomakkeet palautuskuoressa. Saat analyysistä kirjallisen raportin ja tulokset sekä henkilökohtaiset suositukset. Tulokset käydään läpi noin 60min palautekeskustelussa, jossa saat myös opastusta parempaan palautumiseen ja stressinhallintaan.

Analyysin hinta on 179€ ja se sisältää mittalaitteen vuokran, toimituskulut, kirjallisen raportin sekä henkilökohtaisen palautteen.

Moodmetric älysormus

Moodmetric on älysormus, joka mittaa sympaattisen hermoston aktiivisuutta ihon sähkönjohtavuuden muutoksen kautta.

Sormusta käyttämällä voit seurata reaaliajassa kehosi reaktioita ja stressitasoa ja siten löytää yksilölliset kuormitustekijät. Mittauksen avulla voit testata myös, mitkä olisivat juuri sinulle sopivia palautumisen keinoja.

Mittauksen tilattuasi saat sormuksen kahdeksi viikoksi käyttöösi ja mittauksen jälkeen sovitaan tapaaminen, jossa analysoidaan mittauksen aikana kertynyttä dataa.

Mittauksen hinta on 159€ ja se sisältää sormuksen vuokran 14vrk ja toimituskulut sekä henkilökohtaisen data-analyysin palautekeskustelun yhteydessä.