HRV hyvinvointianalyysi

Kuormituksen ja palautumisen tasapaino on avain vireyteen ja jaksamiseen. Tasapainoa säätelee autonominen hermostomme, jonka sympaattinen osa auttaa meitä aikaansaamaan asioita sekä selviytymään stressistä. Parasympaattinen osa puolestaan aktivoituu levon aikana ja huolehtii mm. ruoansulatuksesta sekä rauhoittumisesta. Molempien osien tasapainoinen toiminta on tärkeää, jotta jaksamme päivittäisiä toimia ja pysymme hyvinvoivina. Tätä tasapainoa voimme helposti mitata sydämen sykevälivaihtelun avulla.

HRV-hyvinvointianalyysi antaa mielenkiintoista tietoa työn ja vapaa-ajan kuormittavuudesta sekä päivän ja illan aikana suoritettujen askareiden vaikutuksesta yöuneen ja sen palauttavuuteen. Analyysistä on hyötyä erityisesti jos sinulla on henkisesti tai fyysisesti kuormittava työ, pieniä lapsia, urheilet paljon tai sinusta tuntuu, että palautuminen unen aikana ei ole riittävää. 

Mittaus tehdään suomalaista huipputeknologiaa edustavilla Livtec Oy:n laitteilla, jotka ovat Suomessa valmistettuja ja lääketieteelliseen käyttöön hyväksyttyjä mittalaitteita. Saat mittarin ohjeineen ja esitietolomakkeineen postissa kotiisi. Mittauksen aikana pidät vaatteiden alla huomaamatonta kahdella elektrodilla varustettua EKG-anturia yhteensä kahden 24h jakson ajan. Mittauksen jälkeen palautat mittarin ja kyselylomakkeet palautuskuoressa. Saat analyysistä kirjallisen raportin ja tulokset sekä henkilökohtaiset suositukset. Tulokset käydään läpi noin 60min palautekeskustelussa, jossa saat myös opastusta parempaan palautumiseen ja stressinhallintaan.

Analyysin hinta on 149€.

Varaa oma mittauksesi: katri@katriinkinen.fi

Ota yhteyttä
close slider