fbpx

Hinnasto

Palvelupaketeistani löytyy monipuolisesti kertakäyntejä sekä pidempiä valmennuksia. Tarvittaessa valmennus voidaan kuitenkin räätälöidä myös täysin yksilöllisesti. Myös pienryhmät ja kaverivalmennukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Personal training ja ravintovalmennus

Kaikki valmennukset sisältävät:

 • Alkutapaamisen 2h
 • Kirjalliset ohjeet ravintoon, palautumiseen, kehonhuoltoon sekä liikuntaan
 • Kehonkoostumusmittauksen alussa, 3kk ja pidemmät myös lopussa
 • Valmennusohjelmiston käytön (Syke Tribe)
 • Kuntotestauksen alussa ja lopussa (6kk valmennuksessa myös puolivälissä)
 • Valmentajan tuen puhelimitse tai viesteillä
 • Viikkotehtävät joka toinen viikko (startti-valmennuksessa joka viikko)
 • Lopputapaamisen 1h (ei sisälly Tehostartti -valmennukseen)

Valmennuksen sisältö ja tavoitteet räätälöidään aina yksilöllisesti ja tapaamiset sisältävät tarpeen mukaan ravinto-ohjausta, liikuntaa sekä elämäntapa- ja palautumisohjausta.

Valmennuksen hinta määräytyy valmennuksen keston ja tapaamisten määrän mukaan. Kesto voi olla 1, 3 tai 6 kk ja tapaamisia 1, 2 tai 4 kpl kuukaudessa.

Tehostartti 1kk

Sisältää alkutapaamisen ja yhteensä 4 valmennustapaamista 439€.

Kuukauden valmennuksesta saat potkua liikunnan aloittamiseen/lisäämiseen. Valmennuksen aikana ehdimme kokeilla useampaa erilaista treeniä ja alkukartoituksen ja omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan teen sinulle harjoitusohjelman.

Alkusysäys 3kk

Kolmen kuukauden valmennuksen avulla pääset hyvään vauhtiin elämäntapamuutoksessa ja seuraat kehitystäsi. Valmennuksen aikana on mahdollista kokeilla useampia eri tyyppisiä treenejä ja parantaa ruokavaliota kuten myös unta ja palautumista, jotta virtaa riittää myös liikunnan harrastamiseen. Jos et tarvitse liikunnan ohjausta, vaan pelkkä ravintovalmennus riittää, tapaaminen kerran kuussa on siihen hyvä vaihtoehto.

 • Tapaaminen kerran kuussa 169€/kk
 • Tapaaminen joka toinen viikko 259€/kk
 • Tapaaminen kerran viikossa 459€/kk

Parempaa vointia loppuelämäksi 6kk

Puolen vuoden mittaisessa valmennuksessa ehdit tehdä isompiakin muutoksia ja saada ne pysyvästi osaksi arkeasi. Liikunnan osalta parannat progressiivisten harjoitusohjelmien avulla voimatasoja, kestävyyttä, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Viikkotehtävien avulla muutat elämäntapojasi yksi kerrallaan parempaan suuntaan. Valmentajan tuki ja ohjaus auttavat säilyttämään liikunnan pysyvänä osana arkeasi ja vaihtuvat treeniohjelmat pitävät harjoittelun mielenkiintoisena ja kehittävänä.

 • Tapaaminen kerran kuussa 139€/kk
 • Tapaaminen joka toinen viikko 229€/kk
 • Tapaaminen kerran viikossa 429€/kk

Personal training kertakäynti 95€

60 min personal training -ohjaus. Esimerkiksi kuntosali, toiminnallinen harjoitus tai vaikka lenkki tai porrastreeeni ulkona. Valmennusasiakkaille ylimääräiset tapaamiset 85€/kerta.

Ravintovalmennus kertakäynti 95€

Sisältää ruokapäiväkirjan analyysin ja kirjalliset suositukset sen perusteella. Voit kysyä Sinua askarruttavia asioita ravinnosta ja saat henkilökohtaisia suosituksia ja ohjeita hyvinvointisi parantamiseksi ruokavalion ja elämäntapojen avulla. Kesto 60min.

Raskausajan ravintovalmennus 95€

Askarruttaako raskausajan ravitsemus? Mitä tulisi ottaa huomioon ravintoaineiden saannin suhteen, mitä ruokia saa syödä ja mitä ei? Näihin kysymyksiin saat vastauksia valmennuksesta. Jos haluat tarkemman analyysin ruokavaliostasi, voit pitää ruokapäiväkirjaa 2-3 päivää ennen valmennusta. Kesto 60min.

HRV-hyvinvointianalyysi 179€

HRV eli sykevälivaihtelumittaus kertoo parasympaattisen hermoston aktiivisuudesta eli kuormitustasostasi ja palautumisestasi. Saat mitattua tietoa stressitasostasi sekä päivän aktiviteettien vaikutuksesta elimistösi kuormitukseen ja palautumiseen.

Mittaus tehdään kahdessa 24h jaksossa, jonka jälkeen saat kirjallisen raportin sekä henkilökohtaisen palautteen ja suositellut jatkotoimenpiteet tulostesi perusteella.

Henkilökohtainen palautumisohjaus 95€

Palautumisohjaus auttaa sinua tunnistamaan palautumisen tarpeesi ja löytämään keinoja palautumisen parantamiseksi. Ohjauksen avulla parannat stressinhallintaasi ja saat työkaluja parempaan jaksamiseen sekä työssä että kotona.

Lisätiedot ja ajanvaraus katri@katriinkinen.fi tai Hyvä Olo Ilonan kautta:

HOI logo uusi
Ota yhteyttä
close slider